OMDAT HOESELT HET VERDIENT

HENDRIKS Silke

Naam:
HENDRIKS Silke
Adres:
Tongersesteenweg 98
3730 Hoeselt
E-mailadres:
hendriks.sil@gmail.com
Geboortedatum:
15/03/1991
Mezelf in 2 woorden:
Sociaal en ondernemend

Waarom stel ik mij kandidaat bij BEST GROEN?

Geboren en getogen in het mooie Werm werd ik al snel gebeten door de jeugdbewegingsmicrobe. Met een oudere zus (Femke) en broer (Kris) bij de Chiro van Hern, ging ik al op kamp toen ik 4 jaar oud was. Jaren heb ik me ingezet als leiding bij de chiromeisjes van Hern, maar ook binnen het bestuur van Jeugdhuis X en de jeugdraad. Ik ken het Hoeseltse jeugdwerk als geen ander en weet hoe belangrijk het is om jongeren kansen en ruimte te geven om hun talenten te ontwikkelen. Ook als leerkracht doe ik dit dagelijks. Daarom wil ik me ook op politiek vlak inzetten om van Hoeselt een gemeente te maken waar het aangenaam wonen is voor kinderen en jongeren. Want waar het goed is voor kinderen, is het goed voor iedereen.

Persoonlijk informatie

Afgestudeerd als leerkracht Geschiedenis-Engels met een BanaBa leerlingbegeleiding pendel ik dagelijks naar het KSD in Diest. Daar geef ik les aan het derde en vierde middelbaar.
In mijn vrije tijd ben ik volwassen begeleider bij de Chiromeisjes van Hern, waar ik de huidige leidingsploeg inhoudelijk ondersteun. Daarnaast ben ik een echt familiemens en sinds kort ook trotse tante van Lola.