OMDAT HOESELT HET VERDIENT

NIJSSEN Jonas

Naam:
NIJSSEN Jonas
Adres:
Oude Nederbaan 14
3730 Hoeselt
E-mailadres:
nijssen_jonas@hotmail.com
Geboortedatum:
26/01/1996
Mezelf in 2 woorden:
ijverig en ethousiast

Waarom stel ik mij kandidaat bij BEST GROEN ?

 

Ik stel me kandidaat bij Best-Groen omdat ik mezelf als jong individu wil inzetten om een beter leefklimaat te creëren binnen onze gemeente. Het valt mij op dat er op het vlak van openbaar vervoer, netheid van de woonomgeving en culturele activiteiten nog genoeg werk aan de winkel is. Deze aandachtspunten zijn binnen het huidig beleid wat op de achtergrond verzeild geraakt en hier wil ik mij dan ook graag voor inzetten.
 
Ik ben blij dat ik deel uit kan maken van een lijst van personen,  die een duidelijke en gestructureerde lange termijn visie hebben over de toekomst van Hoeselt. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze partij een grote invloed zal hebben op de positieve groei van onze gemeente.    

 

Persoonlijke info :

 

Sinds 2018 afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs. Vanaf september ga ik een masteropleiding pedagogische wetenschappen volgen aan de Katholieke Universiteit van Leuven.
 Na vijf jaar leiding en twee jaar hoofdleiding bij de plaatselijke jongens Chiro Hern, ga ik mijn Chiro carrière verder zetten als volwassen begeleider. Ik heb onder meer deel uitgemaakt van de organisatie van de lokale fuif  Nacht der Nachten. Ik zet mij graag in voor de jeugd en wil hier op politiek vlak een belangrijke rol in spelen.