OMDAT HOESELT HET VERDIENT

PENXTEN-SNELLINGS Florette

Naam:
PENXTEN-SNELLINGS Florette
Adres:
Marktstraat 37
3730 Hoeselt
E-mailadres:
florette.snellings@telenet.be
Geboortedatum:
11/06/1960
Mezelf in 2 woorden:
Inhoud en Inzet

BESTe dorpsgenoten,

Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Florette Penxten-Snellings, ik ben 58 jaar, ambtenaar (fiscaal dossierbeheerder bij het team invordering Limburg Zuid), getrouwd met Marco Penxten mama van +Jeroen, Karen en Dorien, schoonmoeder van Thomas Dreezen en oma van Fien en Marie.

Als ex-Chiro leidster en kookmoeder ben ik heel erg begaan met de jeugd.
De laatste jaren ben ik heel actief geweest in het Straffe Toeren gebeuren waar ik de taak van secretaresse van Gast-Vrij-Hern op mij heb genomen.

De voorbije 6 jaren zetelde ik als OCMW-raadslid van BEST-Hoeselt.

Op 14 oktober zal ik opnieuw deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Ik sta op de 9de plaats bij BEST GROEN. De mensen die mij kennen weten dat ik mij daar voor 100% zal inzetten.

Een buurt waar het aangenaam is om te wonen, de ontwikkeling van een zorgnetwerk voor ouderen (met oa dagopvang…), een toegankelijk sociaal huis, de verbouwing van de zaal in Hern die de voorbije jaren op de lange baan geschoven werd (KVLV Hern moet al 4 jaar uitwijken naar andere zalen om haar activiteiten te organiseren..), dit zijn allemaal punten waar ik mijn schouders onder wil zetten.
Dit  alles zal nooit kunnen zonder jullie, de kiezers. Zonder uw stem kan ik het niet waarmaken, dus als jullie mij het vertrouwen schenken zal ik dat vertrouwen niet beschamen.

Met hartelijke groet,
Snellings Florette


9de plaats lijst BEST GROEN