OMDAT HOESELT HET VERDIENT

SOUBRY-MOORS Carine

Naam:
SOUBRY-MOORS Carine
Adres:
Bergweidestraat 9
3730 Hoeselt
E-mailadres:
carine.moors@telenet.be
Geboortedatum:
26/051968
Mezelf in 2 woorden:
Respect en Ondernemend

Waarom stel ik mij kandidaat bij BEST-GROEN

In oktober 2000 ben ik voor de eerste maal opgekomen in de gemeentepolitiek op de toenmalige CVP-lijst op de 10de plaats. Ik werd verkozen tot gemeenteraadslid en werd fractieleider van de partij, weliswaar in de oppositie maar toch een goede leerschool in de politiek. Vanaf dat moment werd ik BETROKKEN bij het wel en wee van iedere Hoeselaar. De ervaring die ik toen meedroeg als lid van verschillende verenigingen en als voorzitter van de oudervereniging heb ik meegenomen in de uitvoering van mijn mandaten. In 2006 kwam ik op als eerste vrouw op de 3de plaats van de CD&V lijst. Vanuit de meerderheid heb ik toen de kans gekregen om gedurende twee jaar uw voorzitter van het OCMW en toegevoegd schepen te zijn. Nadien zetelde ik, zoals nu nog steeds, als gemeenteraadslid in de gemeenteraad.
Naast een aantal belangrijke verwezenlijkingen op het OCMW hebben we het nieuwe gebouw voor onze voor- en naschoolse kinderopvang, die in de vakantieperiodes gebruikt kan worden voor de opvang van kinderen van groot-Hoeselt, kunnen realiseren.

In oktober 2012 heeft de Hoeseltse CD&V beslist om, samen met onafhankelijke inwoners van Hoeselt, zich in te zetten voor de partij BEST Hoeselt. Dit project wordt nu, op 14 oktober 2018, verder gezet en vormt samen met de partij groen nu BEST GROEN, omdat Hoeselt het verdient!

De sympathie die ik van de mensen mocht ontvangen, het gevoel aanvaard te zijn in deze gemeente, geven mij nu weer de stimulans om de SOCIALE engagementen, die ik tot nu toe heb aangegaan, met ijver en dynamisme, met liefde, eenvoud en overtuiging, te blijven verderzetten. 
Ik kan trots zijn op wat Hoeselt nu is maar ik wil zeker kansen benutten om mee te werken aan wat Hoeselt nog kan worden!
 
OP 14 OKTOBER 2018 BEN IK CD&V KANDIDAAT OP DE 3de PLAATS VAN DE LIJST BEST GROEN HOESELT, omdat Hoeselt het verdient!

 

Persoonlijke informatie:

Ik ben gehuwd met Karl Soubry en fiere mama van drie kinderen: Thomas (´94), Jonas (´95) en Maxine (´98).
In 1990 ben ik afgestudeerd als Licentiate in de Motorische Revalidatie en de Kinesitherapie aan de KULeuven. Vanaf dat moment heb ik mijn job uitgevoerd als zelfstandig kinesitherapeute. Na mijn studies heb ik nog verdere specialisaties gevolgd: kritische ontwikkelingsbegeleiding bij kinderen volgens de methode van Dhr. Hendrickx, manuele therapie, schoonheidszorgen, endermologie, proteinedieet, ... 

In oktober 1993 heb ik, samen met mijn echtgenoot Karl, een osteopathie-kinesitherapie praktijk opgericht in het centrum van Hoeselt. In deze praktijk gaat mijn specialiteit vooral uit naar het behandelen van kinderen met een ontwikkelingsachterstand, gedrags-, leer- en algemeen psychomotorische problemen en ook klassieke kinesitherapie. 
Sinds 2010 combineer ik de praktijk met een deeltijdse betrekking bij vzw. KIDS te Hasselt, een job die ik ook ter harte neem!

Als nieuwkomers in Hoeselt in 1993 hebben wij ons onmiddellijk geengageerd in het vrije tijdsleven en waren we lid van verschillende verenigingen. We namen ook graag deel aan de socio-culturele activiteiten die in onze gemeente georganiseerd werden. 
Bij het naar school gaan van de kinderen werd ik lid en, gedurende 11 jaar, voorzitter van de oudervereniging van de GVB Hoeselt Centrum (Wonderwijs).